Nem engedték el a parkolási bírságot – átrendezte az ügyfélszolgálati irodát

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki 100 ezer forintos kárt okozott a parkolási cég irodájában, miután közölték vele, hogy nem elengedhető a bírsága.

delmagyar.hu

A vádirat szerint a férfi 2022. március 26-án  11 óra körül ment be a szegedi parkolási társaság ügyfélszolgálati irodájára, hogy az emelt összegű pótdíj elengedését kérje. Az ügyintéző közölte a vádlottal, hogy a pótdíj elengedésére nincs mód, mire a férfi ingerült lett és szitkozódni kezdett, majd eldobálta a székeket, felborította az asztalt, összetörte a kézfertőtlenítő automatát. A vádlott a cselekményével 103 ezer forint kárt okozott, amely az eljárás során nem térült meg. – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

Az ügyészség a vádlottat garázdaság bűntettével és rongálás vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában