Rendőrkézen a felnitolvaj

A szegedi rendőrök lezárták az eljárást azzal a helybéli férfival szemben, aki a gyanú szerint nyolc könnyűfém felnit lopott el.

delmagyar.hu

A rendőrségre 2021. április 12-én, a délelőtti órákban érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek egy szegedi gépjármű-márkakereskedésből nyolc könnyűfém felnit loptak el a rájuk szerelt gumiabroncsokkal együtt. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, mely során az egyik kerékgarnitúra hirdetését meg is találták az egyik népszerű online piactéren. A hirdető, aki korábban a márkakereskedés alkalmazottja volt, kihallgatása során elmondta, hogy kollégája kérésére kezdte árulni a kerekeket a saját profilján. A felniket a hirdető nem csak árulta, de tárolta is, ezért pénzmosás miatt kell felelnie, a kollégáját, aki az autókereskedésből ellopta a kerekeket, lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsították meg. – közölte a rendőrség hivatalos oldala.

A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta, az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában