Ismét lövöldöztek a migránsok a szerb–magyar határ mentén

Ismét lövések hallatszottak az erdő felől. Ez nem újdonság, már korábban is hallatszottak lövések a határ felől az erdőből, de ez csak fokozódott az elmúlt néhány napban.

Delmagyar.hu

Forrás: PannonRTV

Csütörtökön ismét lakott területen lövöldöztek a migránsok. A helyiek beszámolói szerint a Szabadkához tartozó településen több helyszínen is fegyveres összetűzésekre került sor.

Töltényhüvelyek hevernek szerteszét a földön a hajdújárási utakon. Újabb bizonyítékok, amik arra utalnak, hogy komoly fegyveres összecsapások zajlanak a határ menti településen. A helyiek egy biztonsági kamera felvételét is eljuttattak szerkesztőségünknek, amin sorozatlövés hallatszik.

A lakosok féltik a saját életüket. Többen is elmondták, hogy azonnal riasztották a rendőrséget, akik egyes helyszínekre állítólag perceken belül kiérkeztek, több helyen azonban, a polgárok elmondása szerint meg sem jelentek.

A határkerítésnél jól látható, hogy valakik több helyen megrongálták a kerítést, nagy valószínűséggel megpróbálván átjutni a határzáron. A hajdújárási lakosok péntek este lakossági fórumot tartanak, ahol a kialakult helyzetet vitatják meg.

Azóta a helyiek minden este arról számoltak be, hogy lövések hallatszódtak az erdő felől.

Olvasható a PannonRTV oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában