Kilenc vízsugárral oltották a lángokat Szegeden

Delmagyar.hu

Szerdán öt esetben kellett a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltóknak kidőlt fáknál és lehasadt ágaknál beavatkozniuk – számolt be róla a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelem. 

Csongrádra, Szentesre, Hódmezővásárhelyre és Szegedre riasztották a városok hivatásos egységeit. Motoros láncfűrésszel, rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentéseket. Személyi sérülés sehol sem történt.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy szegedi társasház egyik lakásában szerdán. A lakás fürdőszobájában egy nyílt égésterű vízmelegítő üzemelt. A szegedi tűzoltók méréseket végeztek a lakásban, majd a gázszolgáltatóval közösen vizsgálták át a berendezéseket. A jelzőkészüléknek köszönhetően senki sem sérült meg.

Égett egy bútorraktár csütörtökön késő este Szegeden. A Dorozsmai útra riasztották az egységeket, Szegedről, Kistelekről, Makóról és Hódmezővásárhelyről is érkeztek tűzoltók. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere irányította. Az egységek kilenc vízsugárral, több oldalról oltották a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában