Meghosszabbított nyitvatartás a Röszke közúti határátkelőhelyen

A nyári időszak végén várhatóan tovább növekvő utasforgalomra tekintettel augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a Röszke közúti határátkelőhely.

Delmagyar.hu

Archív fotó: Mirkó István

A határátkelő 2023. augusztus 4. és augusztus 21. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon folyamatos nyitvatartással fogadja az utasokat, a hét többi napjain a korábbi működési rendje szerint, 7 óra és 19 óra között üzemel.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ásotthalom közúti határátkelőhely 2023. július 1. és szeptember 3. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon szintén meghosszabbított nyitvatartással, 7 és 22 óra között üzemel, a hét többi napjain változatlanul 7 óra és 19 óra között fogadja az utasokat.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében, így a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyek 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a Kübekháza és Tiszasziget közúti határátkelőhelyek 7 és 19 óra között működnek.

Olvasható a Police.hu oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában