Összeütközött két autó Zákányszéknél – Galéria

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Karambolozott két személyautó az 5431-es út 19-es kilométerénél, Ruzsa és Zákányszék között. A balesetnél a ruzsai hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egyik autóba egy ember beszorult, a tűzoltók kiemelték. A raj áramtalanította a járműveket. Forgalomkorlátozás van a baleset helyszínén.

Olvasható a katasztrófavédelem oldalán. 

FRISSÍTÉS:

A Volkswagen személyautó közlekedett Szeged felől Rúzsa irányába, amikor jobbról, egy földútról elé hajtott egy Honda. A védett útvonalon haladó sofőr vészfékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést a, és belecsapódott a másik személykocsi bal oldalába. A vétkes autóban egyedül utazó nő beszorult a roncsba, őt a ruzsai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A másik autóban utazó nő is megsérült, őt is a szegedi klinikára szállították a mentők. A mentési munkálatok és a helyszínelés miatt több órára lezárták az érintett útszakaszt. Ha baleset pontos körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában