Száz négyzetméteren égett az avar Szegeden

Delmagyar.hu

Több műszaki mentéshez és tűzesethez is riasztották a vármegyei tűzoltókat hétfőn – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két autó karambolozott Szentesnél, a 45-ös főúton. A szentesi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Két ember sérült meg a balesetben.

Száz négyzetméteren égett a száraz avar Szegeden, az Ostrom utcában. A tűz a közeli lakóházakat is veszélyeztette. Három szegedi hivatásos egység érkezett a helyszínre, rövid idő alatt megfékezték a lángokat. Nem sérült meg senki.

Gabonatábla lángolt az 55-ös út mellett, Kelebia közelében. Két kiskunhalasi és a ruzsai hivatásos egységet riasztották a helyszínre, a tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környezetben.

Kettéhasadt, majd egy családi ház kerítésére dőlt egy nagy méretű fa Szentesen. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték el, személyi sérülés nem történt.

Lángolt egy melléképület Mórahalmon, a Szél utcában. A főügyelet a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes egységeket riasztotta. A tűzoltók kiérkezésekor már két gázpalack megsemmisült a tűzben. Négy vízsugárral kezdték meg az oltást az egységek, a tűzoltók megakadályozták, hogy a tűz a főépületre is átterjedjen. Személyi sérülés nem történt.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában