Garázs égett Szatymazon

Delmagyar.hu

Égett egy autó hétfőn reggel Mórahalomnál, az 5511-es úton. Személyi sérülés nem történt, a tüzet a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók oltották el.

Használati tárgyak égtek egy szatymazi tanya garázsában. Kora délután érkezett a lakossági bejelentés, a szegedi hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes tűzoltók végezték el az oltást. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Súlyos baleset történt hétfőn délután az M43-as autópályán, Maroslele közelében. Egy autó – amelyben összesen három ember utazott - a szalagkorlátnak csapódott. A három sérült közül egy utast a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsok közül. A mentés idején teljes útlezárás volt érvényben.

Hatezer négyzetméteren lángolt az avar hétfőn kora este Üllés külterületén. A ruzsai, a kisteleki, a kiskunmajsai és a szegedi hivatásos tűzoltók több vízsugárral végezték el az oltást, munkájukat az üllési önkéntes tűzoltók, valamint a balástyai kutató-és mentőcsoport tagjai is segítették. Négy vízsugárral oltottál el az egységek a lángokat, a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komolyabb károkat a környezetében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában