Több mint félszáz tyúkot loptak el Mártélyról

Delmagyar.hu

Illusztráció: Kállai Márton

Fotó: Kállai Márton

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték a nyomozást négy férfi ellen, akik több mint félszáz tyúkot loptak el Mártélyról – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A társaság 2023. március 19-én éjszaka Mindszentről indult kocsival Mártélyra, a dohányboltba, azonban útközben a mártélyi baromfitelepnél megálltak. Ketten bejutottak az ingatlanba, ahonnan 55 szárnyast tulajdonítottak el. A jószágoknak kitekerték a nyakát, úgy tették őket a csomagtartóba. Miután elégedettek voltak a zsákmánnyal, elindultak haza. Az időközben riasztott rendőrök még útközben igazoltatták őket, és a járművet átvizsgálva megtalálták az éjszaka ellopott állatokat. A nyomozás során kiderült, hogy a társaság két tagja március elején betört egy másik ingatlanba is, ahonnan öntöttvas kályhákat és fémhulladékot vittek el.

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában