Tüzet okozott, de nem szándékosan

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói lezárták az eljárását azzal a fiatal férfival szemben, aki erdőtüzet okozott Öttömösön.

Delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2023. április 30-án este érkezett hívás, mely szerint Öttömösön, egy erdős területen tűz ütött ki. A bejelentő elmondta, hogy a tüzet ő okozta, de nem szándékosan – csupán egy kisebb nyárfamagszőrzetet gyújtott meg kirándulása során. Azonban ez a kis szikra is elégnek bizonyult ahhoz, hogy a lángok gyorsan terjedjenek tovább, így nem volt esélye megelőzni a későbbi kárt. Az esemény 3000 négyzetméternyi erdős területet érintett, ezen a részen az aljnövényzet megsemmisült. – írja a rendőrség hivatalos oldala.

Kihallgatásán az elkövető beismerte a bűncselekmény elkövetését, meggondolatlanságát megbánta. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság lezárta a rongálás vétsége miatt indult eljárást, az ügy iratait pedig megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában