Álmában ölte volna meg férjét és kutyáját a szegedi nő

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a tavasszal, Szegeden felgyújtotta a férjével közös lakhelyükül szolgáló sátrukat, miközben a férfi és kutyája bent tartózkodott.

Delmagyar.hu

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

A vádirat szerint a házaspár évek óta elvesztette megélhetését, a vádbeli időszakban egy híd alatt, sátorokból készített építményben lakott. A férj és a felség között rendszeresek voltak a veszekedések, az asszony már korábban is, több alkalommal agresszívan lépett fel férjével szemben. 2023. május 19-ei vitáik során a nő többször is életveszélyesen megfenyegette férjét. Éjfél körüli időben a vádlott megvárta, míg a férfi aludni tér, majd negyed óra elteltével felgyújtotta a sátrat, azért, hogy férje tűzhalált haljon. A sértett azonban feleszmélt, és sikerült kutyájával együtt, sértetlenül kimenekülnie a sátorból, mielőtt az teljesen kiégett volna. – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében. 

A főügyészség a vádlottat emberölés bűntettének valamint állatkínzás bűntettének kísérletével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában