Helyi kék hírek

2023.09.30. 07:13

Egy kisbaba sérült meg az M5-ös autópályán történt balesetben, az éjszaka – Galéria

Pár hónapos kisbaba sérült meg, amikor egy autószállító trélernek ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, éjszaka 1 óra körül.

Delmagyar.hu

Szeged felé haladt a vendégmunkás család az autóval, amikor vezetője valószínű elaludt és nekiütközött az előtte lévő tréler hátuljának. Ettől a vontatmány leszakadt, és a tréler a rajta szállított két autóval felborult, és a belső sávban állt meg, míg a trélert vontató kisteherautó a forgalommal szemben állt meg. A személyautó pedig az ütközéstől a sztráda közepén állt meg. Információnk szerint ebben egy pár hónapos kisbaba sérült meg, őt a mentők édesanyjával együtt kórházba szállították. A személygépkocsi vezetője és a kisteherautó sofőrje nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították és a műszaki mentésben vettek részt. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában