Eltűnés miatt keresik a csongrádi nőt a rendőrök

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 18 éves nő megtalálásában.

Delmagyar.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság 06020-157/98/2023. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Papp Margit eltűnésének ügyében –írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 18 éves nő 2023. szeptember 26-án este tömörkényi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Papp Margit 170 cm magas, vékony testalkatú, szeme barnás kék, hosszú haja barna.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában