Fél hektáron égett az avar Mórahalomnál

Delmagyar.hu

Teherautó és személyautó ütközött pénteken Szegednél, az 55-ös számú főúton. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket, a balesetben egy ember megsérült – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelm Igazgatóság. 

Egy lehasadt ág veszélyeztette a gyalogosokat Hódmezővásárhelyen, a Vörösmarty utcában. A lakossági bejelentést követően a város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést.  

Fél hektáron égett az avar  Mórahalom külterületén. A ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Hétszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet szombaton Kisteleken. A kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes tűzoltók közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.

Teljes terjedelmében lángolt egy traktor Csongrád-Bokrosnál. A főügyelet a csongrádi és a kiskunfélegyházi hivatásos egységeket riasztotta. Egy vízsugárral oltották el a lángokat a tűzoltók, személyi sérülés nem történt.    

Négyszáz méter hosszan égett az út mellett a száraz fű Nagylak és Magyarcsanád között. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók oltották el.

Egy elhagyatott autó lángolt Ásotthalom külterületén, az 55-ös számú főút mellett. A ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint az ásotthalmi és a mórahalmi önkéntes egységek több vízsugárral oltották el a lángokat. Az oltás idején a közeli főúton forgalomkorlátozás volt érvényben.

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy autó vasárnap Mártélynál, az 5408-as számú úton. A hódmezővásárhelyi tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben egy ember megsérült.

Egy autó motortere füstölt az 5408-as úton, Bordány és Üllés között. A ruzsai hivatásos egység visszahűtötte az izzó motorteret, majd hőkamerával vizsgálta át a járművet. Az eset során senki sem sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában