Gázvezetéket szakított egy munkagép Szegeden

Delmagyar.hu

Teljes terjedelmében égett egy autószerelő műhely pénteken éjjel Ásotthalmon. Az épületben álló két autó is kigyulladt. A tűzesethez a ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint az ásotthalmi önkéntes tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek közös erővel fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Gázvezetéket szakított egy munkagép pénteken Szegeden, az Újhelyi közben. A szegedi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel közösen szorították el a sérült vezetéket, közben folyamatosan méréseket végeztek a területen. Az eset során senki sem sérült meg. – közölte a katasztrófavédelem hivatalos oldala. 

Egy mezőgazdasági jármű füstölt szombaton Makó külterületén. A város hivatásos tűzoltói hűtötték vissza a kombájnt, személyi sérülés nem történt.

Egy autó motortere égett vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Damjanich utcában. A város hivatásos egysége hűtötte vissza az izzó motorteret, a tűzesetben nem sérült meg senki.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután négy órakor egy szegedi lakásban. A város hivatásos tűzoltói is méréseket végeztek a lakásban, a mérőműszerek is kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét. Fél órával később újabb bejelentés érkezett Szegedről a főügyeletre, egy Brüsszeli körúti lakásban adott le vészjelzést az érzékelő. A tűzoltók értesítették a gázszolgáltatót és a kéményseprőket, akik átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A szén-monoxid-érzékelőnek köszönhetően személyi sérülés sehol sem történt.

Árokba sodródott egy autó vasárnap Domaszéknél, az 55-ös úton. A szegedi hivatásos tűzoltók két egysége végezte el a műszaki mentést, egy ember megsérült a balesetben. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában