Lezuhant és szörnyethalt Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád – VIDEÓ

Delmagyar.hu

Rózsavölgyi Vilmos és fia Árpád. Archív fotó: Karnok Csaba

Lezuhant és szörnyethalt Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád a börgöndi repülőnapon. Szombaton még sokan megcsodálták őket és gépüket Szegeden, ma Börgöndön lezuhantak. Esélyük sem volt túlélni a becsapódást. Különleges gépükről, amivel lezuhantak, korábban részletesen írtunk lapunkban.

– Bemutatórepülés közben zuhant le a fehérvári repülőnapon vasárnap délután egy sportrepülő. Információink szerint egy parkoló autóba csapódott és kigyulladt – árulta el a feol.hu megkeresésére Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Hozzátette, három tűzoltóautó tart a helyszínre, a helyszínen azonban már megkezdte a munkát a Székesfehérvári Tűzoltó Egyesület. Nagy az ijedtség, sokan úgy döntöttek, eljönnek a helyszínről, ahova időközben egy mentőhelikopter is megérkezett. A helyszínen lévők csak annyit láttak, hogy a Trojan típusú repülőgép forduló közben megbillent, elveszítette sebességét és lezuhant.

A repülőnap további programjait azonnal felfüggesztették a szervezők.

További részletek ITT olvashatóak a tragédiáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában