Katasztrófavédelem

2023.09.13. 10:47

Melléképület gyulladt ki Mórahalmon

Delmagyar.hu

Egy hektáron égett a száraz, füves terület kedden délelőtt Kisteleknél. A kisteleki és a szegedi hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes egységek közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzesetben személyi sérülés nem történt. A szakszerű tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott komoly károkat a környezetben.

Két autó karambolozott kedden délelőtt Szegeden, a Móravárosi körút és a Szél utca sarkán. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Két ember sérült meg a balesetben.

Egy melléképület gyulladt ki kedden délután egy mórahalmi tanyán. A tűz átterjedt a környező területre is, egy hektáron égett az aljnövényzet az épület közelében. A szegedi főügyelet a tűzesethez a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztotta, velük együtt a helyszínre érkeztek a mórahalmi önkéntes tűzoltók is.

Az éjszakai órákban is szabadtéri tűzesetről érkezett bejelentés a szegedi főügyeletre. Hódmezővásárhelyen, a Rárósi út mellett gyulladt ki a tarló éjfél körül. A hódmezővásárhelyi hivatásos egységek oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában