Hajnal óta lövöldöznek Horgoson

Delmagyar.hu

Illusztráció

Fotó: SZMSZ

Hajnali négy óra óta folyamatosan fegyverropogást hallanak a Horgoson élők, jelezték többen is a szerkesztőségünknek, hogy nem tudtak aludni, féltek, s jelenleg se mernek kimenni az utcára. A helyiek beszámolói szerint többen is értesítették a rendőrséget, akik jelezték, hogy tudnak a történésekről, és ki is mentek a helyszínre, azonban erősítésre várnak. Sok szülő félti a gyerekét, néhányan közölték, hogy mivel nem biztonságos a helyzet, át kellene gondolni, hogy a gyerekek menjenek-e délelőtt az iskolába. A helyzet azért is veszélyes, mert egy eltévedt golyó bárkinek az életének a végét okozhatja. – írja a Szabad Magyarszó.

Közben arról is érkezett hír, hogy a Tőzeg-tónál, egész közel a házakhoz is hallatszottak lövések, s az éjjel a rabszállító autó is a helyszín felé ment.

FRISSÍTÉS: 

Értesüléseink szerint egyes szülők, akiknek a gyerekei elmentek az iskolába, nem sokkal fél nyolc után megérkeztek értük, és hazaviszik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában