Késsel és ököllel is támadott

Suki Zoltán

Vádat emeltek az ellen a vásárhelyi férfi ellen, aki aki tavaly ősszel, egy hónap alatt sorra követte az erőszakos bűncselekményeket, ráadásul volt, hogy családtagjai is segítettek neki ebben – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség. A férfi tavaly szeptember 30-án, éjfél előtt ment egy ismerőse házához. Miután beengedték egyből összeveszett a másik férfivel.

Közben egy késsel a kezében megfenyegette a férfit, hogy le fogja szúrni, és tényleg meg is szúrta. Ez után pár nappal a megszúrt férfi két ismerőse megkereste a támadót, hogy kérdőre vonják. Az eleve feldúltan érkező férfi először egy gumibelsőbe csomagolt baltanyéllel sújtott le, majd a másik férfit ököllel állon ütötte.

Az esetkor a vádlott anyja és nagybátyja is jelen voltak, és ők is beszálltak a verekedésbe. Ezen kívül még volt két erőszakos ügye. Emberölés kísérletével, életveszélyt okozó testi sértés kíséretével és garázdasággal vádolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában