Eltűnés miatt keresnek egy szegedi férfit

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 35 éves férfi megtalálásában.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/827/2023. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Vadas István eltűnésének ügyében – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.  

Fotó: police.hu 

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 35 éves férfi 2023. november 4-én szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Vadas István 172 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, körszakállas. Utolsó ismert ruházata: fekete bőrkabát, farmernadrág, fekete kötött sapka és fekete hátizsák. 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában