Helyi kék hírek

2023.11.22. 14:01

Hirtelen fékezett a busz, meghalt az egyik utas – szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Mártonfai Dénes

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06000/765/2023. bűnügyi számon, halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást. A baleset 2023. szeptember 5-én 10 óra 10 perc körül történt Szegeden, a Széchenyi téren. A sértett az NKG-733 forgalmi rendszámú, 71-es járatszámú autóbuszon utazott, mikor annak vezetője egy közlekedési szituáció miatt hirtelen fékezett, melynek következtében a sértett elesett. A baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd kórházi ellátása során elhunyt.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik az esemény bekövetkezésének idején az NKG-733 forgalmi rendszámú, 71-es járatszámú autóbuszon utasként tartózkodtak vagy bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 28.), vagy telefonon a 06/62/562-400/17-21 melléken, illetve a 112 számon lehet.

Olvasható a Police.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában