Kerítésre dőlt egy több méteres fa Szegeden

Delmagyar.hu

Pénteken az erős szél okozta károk adtak munkát a vármegyei tűzoltóknak – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Hódmezővásárhelyről, Makóról, Földeákról, Szentesről és Szegedről érkeztek lakossági bejelentések a nap folyamán, összesen nyolc esetben. A legtöbb helyen a kidőlt fák és a lehasadt ágak okoztak fennakadásokat, és veszélyeztették a közlekedők forgalmát. A városok hivatásos egységei rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentéseket, a hivatásos tűzoltók munkáját egy esetben a földeáki önkéntes egység is segítette. Személyi sérülés sehol sem történt.

Kerítésre dőlt egy több méter magas fa törzse szombaton reggel Szegeden, az Ybl Miklós utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel távolította el a fát, az eset során személyi sérülés nem történt.

Két autó karambolozott vasárnap délben Domaszéken, a Kertész utca egyik kereszteződésében. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el az áramtalanítást, a két sérültet a mentők kórházba szállították. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában