Szemeteskonténer égett hétfőn hajnalban Szegeden

Delmagyar.hu

Véletlenül kizárta édesanyját a lakásból egy kétéves kisgyermek szombaton egy szegedi társasházban. Az édesanya a tűzoltók segítségét kérte, akik percek alatt a helyszínre értek. Az erkélyajtó befeszítésével jutottak be a lezárt lakásba. Senki sem sérült meg.

Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy autó szombaton éjjel Mártély és Mindszent között, a 4521-es úton. Az autóban négyen utaztak, az egyik utas lába a jármű alá szorult. A tűzoltók emelőpárna segítségével szabadították ki a sérültet az autó alól, majd átadták a mentők munkatársainak. A balesetben mindannyian megsérültek. – közölte a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Kigyulladt a felforrósodott étel egy szegedi családi ház konyhájában vasárnap délelőtt. A tűz rövid idő alatt átterjedt a konyhabútorra is. A szegedi hivatásos tűzoltók az oltást követően hőkamerával vizsgálták át a tűzzel érintett helyiséget, majd átszellőztették az épületet.

Egy nagy méretű, műanyag szemeteskonténer lángolt hétfőre virradó hajnalban Szegeden, a Lomniczi utcában. A város hivatásos egysége oltotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában