Szerdán és csütörtök hajnalban történt káresemények

Delmagyar.hu

Hódmezővásárhely közelében, a 47-es számú út 183-as kilométerszelvénye mellett tíz négyzetméteren égett a növényzet szerda délelőtt. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

A gyalogosokat is veszélyeztette egy nagyméretű, magasban lógó faág szerda délelőtt Szegeden, a Dinnyés utcában. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. A beavatkozást követően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább.

Jelzett, ezzel ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szerda délután Szegeden, egy Vitéz utcai lakóépületben. A szegedi tűzoltók is méréseket végeztek a lakásban, majd a gázszolgáltató szakembereivel közösen átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. Az érzékelő időben figyelmeztetett a veszélyre, így nem sérült meg senki.

Csütörtökön hajnalban fának ütközött egy személyautó a 43-as főúton, Magyarcsanád közelében. A járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak a műszaki mentést végző makói hivatásos tűzoltók.

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában