Eltűnt a Szegedi Nemzeti Színház volt dolgozója

Több mint egy hete kétségbe esetten keresi Liszi Gergőt a családja. Közben kiderült, hogy a férfi a lakótársának hagyott egy üzenetet, amiben leírja, hogy már nem akar élni. Testvére szerint uzsorások is vadásznak rá. A férfi korábban a Szegedi Nemzeti Színházban dolgozott díszítőként.

Delmagyar.hu

Archív fotó.

December 7-én délután a 40 éves férfi nyomtalanul eltűnt. Azóta a családja és a rendőrség nagy erőkkel keresik a szegedi férfit.

A férfi korábban a Szegedi Nemzeti Színházban dolgozott díszítőként. Kerestük a színházat, ahol azt mondták, egy éve mondott fel náluk, azóta semmit sem tudnak róla.

GERGŐ BÁTYJÁNAK HAGYOTT ÜZENETE ARRA AD KÖVETKEZTETÉST, HOGY A FÉRFI ÖNGYILKOS LETT.

Az sms-ben arra kéri bátyja lányát, hogy vigyázzon a kutyájára, mert ő befejezte.

A férfi bátyja, Ferenc a Ripostnak elmondta, hogy lányának az sms-t csütörtök délután fél 4 körül küldte és azóta nem hallottak a férfiról.

Aznap délután fél négykor küldött egy üzenetet a lányomnak, amiben arra kérte, hogy vigye el a kutyáját, mert ő befejezte. Vártuk, hogy majd hazamegy, de ez nem történt meg azóta sem

- mondta Ferenc, Gergő testvére.

Majd hozzá tette, hogy minden összeomlott a testvére körül. Gergőt 14 év után élettársa elhagyta és a férfi közös gyereküket sem láthatta. Ezután édesanyját is elveszítette, akivel nagyon szoros volt a kapcsolata. Gergő akkor omlott össze teljesen.

A férfit nagyon megviselte, hogy élettársa elvette tőle gyerekét. Ezt a közösségi oldalán is megosztotta. Egy videót tett közzé kislányáról, ahol azt írta róla:

Nagyon hiányzol! Bárcsak magamhoz tudnálak ölelni és soha nem engednélek el!

Elmentem, dolgom van!

Így búcsúzott lakótársától Gergő az eltűnése előtt. A férfi a fizetését és mindenét otthagyta a lakásban.

Ilyen a karma ebben a családban. A nagyapám felakasztotta magát, én találtam rá 11 évesen. A nagybátyám is felakasztotta magát. Gergő legjobb barátjától pedig úgy tudom, hogy már ő is felakasztotta magát két ízben, csak sikerült levágniuk. Szerintem három dolog lehetséges. Vagy a Tiszának ment, vagy felakasztotta magát, vagy esetleg elmenekült, mert voltak zűrös ügyei uzsorásokkal.

- mondta Gergő testvére. Aki azt is elárulta, hogy szerinte testvére holtteste a Tisza parton lehet. Ezért a rendőrök arra kérték, hogy menjen be a rendőrkapitányságra és adjon DNS-mintát.

Gergő nővére a Facebookon kért segítséget. És azt írta, hogy nem kér semmit karácsonyra, csak kerüljön elő.

Nem kérek semmit, nem kell semmi, ne legyen karácsonyi ajándék! Azt szeretném, hogy Gergő kerülj elő! Legyél Te az ajándék! Gergő, ha ezt olvasod, tudd, hogy testvéreid, a barátok, a kollégáid, mind melletted állunk! Együtt érzünk Veled, szeretünk, és segítünk mindenben!

- írja nővére a közösségi oldalán.

A férfi 173 centiméter magas, átlagos testalkatú és kopasz. A mellkasán egy skorpió, a vállán pedig egy nonfiguratív tetoválás van.

ELTŰNÉSEKOR BÉZS NADRÁG, BARNA KABÁT, PIROS CIPŐ ÉS EGY FEKETE BASEBALLSAPKA VOLT RAJTA.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a férfiról, az jelentkezzen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Forrás: origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában