Halálos baleset történt szombaton reggel Zákányszéknél – Több balesethez és két tűzesethez is riasztották a tűzoltókat hétvégén

Delmagyar.hu

Fának csapódott egy autó pénteken Csongrádnál. A város hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a mentőkkel közösen kiemelték a baleset sérültjét. A tűzoltók az autóból egy vizslát is kimentettek, az állatot átadták a rendőrség munkatársainak.

Egy személyautó beépített segélyhívó rendszere adott le automatikus vészjelzést pénteken. Fának ütközött a jármű Csengelénél, a sofőr megsérült. A kisteleki és a kiskunhalasi tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járművet. 

A mentők kértek segítséget a tűzoltóktól vasárnap Szegeden. Egy belvárosi pincében sérült meg egy férfi. A tűzoltók egy speciális mentődeszkára fektették a sérültet, ennek segítségével tudták felvinni az utcán várakozó mentőautóhoz. 

Halálos baleset történt szombaton reggel Zákányszéknél. Árokba sodródott, majd fának csapódott egy autó az 5438-as úton. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki asz áldozatot a roncsok közül. A mentés idején teljes útlezárás volt érvényben. 

Családi ház falának ütközött egy személyautó szombaton délelőtt Maroslelén, a Rózsa utcában. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el. A balesetben egy ember megsérült. 

Két autó karambolozott szombaton Hódmezővásárhelyen, a Kodály Zoltán utcában. Összesen heten utaztak a járművekben, egy ember szenvedett sérüléseket. A hódmezővásárhelyi tűzoltók áramtalanították az autókat, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Csecsemő záródott be véletlenül egy autóba szombaton egy szegedi nagyáruház parkolójában. Az édesanya azonnal a tűzoltók segítségét kérte. A szegedi egység az autó egyik hátsó ablakát betörte, így szabadította ki az egy hónapos csecsemőt az autóból, aki nem sérült meg. 

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa szombaton Szatymaznál. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók rövid idő alatt elvégezték. 

Két autó ütközött szombaton Szegeden, a Makkosházi körút egyik kereszteződésében. Egy ember sérült meg a balesetben, a mentést a szegedi tűzoltók rövid idő alatt elvégezték. 

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap Hódmezővásárhelyen. Egy Kodály Zoltán utcai lakásban jelzett a berendezés, a lakók azonnal hívták a katasztrófavédelmet. A város hivatásos egysége méréseket végzett a lakásban, magas koncentrációt mutattak a mérőműszerek is. A tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel közösen vizsgálták át a lakás tüzelő-és fűtőberendezéseit. A szén-monoxid-érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg. 

Vízelvezető árokba szorult egy nagy testű kutya Makón. Vasárnap délelőtt érkezett a lakossági bejelentés, melyet követően a makói hivatásos egység percek alatt a helyszínre érkeztek. A tűzoltók kézi erővel, sérülések nélkül szabadították ki a bajba jutott állatot.

Adventi koszorú okozott tüzet egy szegedi családi házban vasárnap. Este nyolc óra után érkezett a lakossági bejelentés, a szegedi hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre indultak. A tűz az előszobában keletkezett, a lángok átterjedtek a berendezési tárgyakra is. Az egység rövid idő alatt eloltotta a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

A konyhabútor égett egy hódmezővásárhelyi családi házban vasárnap. A város hivatásos egysége oltotta el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában