Karácsony előtt égett le egy család háza Térváron

Delmagyar.hu

Forrás: Ferenczi Ferenc / Facebook

Sajnos ismét egy nagyon szomorú hírről kell beszámolnom! Ma este 22.00. előtt néhány perccel érkezett a riasztás, hogy Térváron kigyulladt egy háromgyermekes család háza. A Tiszaszigeti Önkéntes Tűzoltók az SMS-t követően tízpercen belül vonultak a helyszínre és kezdték meg a lángokban álló ház oltását, egy-két perc múlva megérkeztek a hivatásos tűzoltók is, így együttes erővel folytatták munkájukat. Minden erőfeszítésük ellenére a háromgyermekes család háza teljesen leégett értékeik odavesztek. Jelenleg átmeneti lakhatásuk megoldott. Kérem, aki tudja, pénzadománnyal segítse őket, felajánlásokat az alábbi számlaszámra várja a bajba jutott család: 
Név: Mára András 
Bankszámlaszám: HU23 12067008 01779417 00100003
Raiffeisen Bank
Közlemény: adomány a tűzkár enyhítésére
Amennyiben valaki egyéb adományokkal (pl. ruha, élelmiszer, kutya eledel stb.) kívánja segíteni őket, akkor a Szociális Szolgáltató Központba bármikor leadhatják. (Információ: András Szilvia 06-70-408-6684, Laczi Anita 06-30-884-3212)
Kérem Önöket, aki tud segítsen!!!
Ferenczi Ferenc polgármester Tiszasziget

Olvasható a tiszaszigeti polgármester közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában