Meggondolta magát és inkább kirabolta a prostituáltat

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki miután az előre kialkudott pénzt nem kapta vissza, erőszakkal elvette a sértett mobilját.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. április 13. napján dél körül hívta fel internetes hirdetés alapján a sértettet, majd találkoztak annak szegedi lakásában. A vádlott előre átadta a nőnek a szexuális szolgáltatás díját, de magát meggondolva visszakérte azt a sértettől. A nő erre nem volt hajlandó, melyre válaszul a vádlott kikapta a sértett kezéből a mintegy 60 ezer forint értékű mobiltelefonját és elment a lakásból. A sértett a férfi után ment és megpróbálta feltartóztatnia a vádlottat a lépcsőházban, aki a telefon megtartása érdekében a nőt földre rántotta, testszerte megrugdosta, majd többször fejen ütötte és elmenekült. A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A vádlott a telefont később 7000 forintért egy ismerősének eladta. –írja sajtóközleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A járási ügyészség a vádlottat különös visszaesőként elkövetett rablás bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában