Több bűncselekményt is elkövetett

Delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több bűncselekményt is elkövetett Szegeden – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A megalapozott gyanú szerint egy férfi 2023 elején az ajtót befeszítve bejutott egy ingatlanba, ahonnan pénzt, laptopot, játékkonzolokat, valamint egy okosórát is elvitt. Kollégáink az azonosítást követően egy buszmegállóban fogták el a 32 éves helybéli lakost, akit előállítottak, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Szegedi Rendőrkapitányságon. Kiderült, hogy az intézkedést megelőzően kokaint fogyasztott, valamint korábban táskát lopott egy autóból, és egy áruházból is megpróbált fizetés nélkül távozni. 

Fotó: police.hu 

Az ellene lopás bűntette és vétsége, illetve kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárást munkatársaink a napokban lezárták, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában