Trélert vontató, román rendszámú kisbusz borult árokba az M5-ös autópályán

Az öt sérült közül ketten életveszélyes állapotban vannak az M5-ös autópályán Kecskemét közelében szombaton történt baleset után. Ezt közölte az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete.

Delmagyar.hu

Az MTI helyszínről származó információi szerint szombat délelőtt egy Szeged felé haladó, trélert vontató, román rendszámú kisbusz letért a sztrádáról és az árokba borult; a kisbusz és a vontatott jármű is az oldalán állt meg. A járműben heten utaztak. – írja az Origo.

Hangai József, a regionális mentőszervezet kommunikációs munkatársa elmondta, a balesetben két ember életveszélyesen, egy súlyosan, további kettő pedig könnyebben sérült meg. A helyszínre több mentőautót, valamint a budaörsi és a szentesi mentőhelikoptert is riasztották.

A sérülteket kórházba vitték, további két ember a vizsgálatokat követően a helyszínen maradhatott

- tette hozzá Hangai József.

Az Origo szerint a baleset miatt az M5-ös autópálya érintett szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat pedig elterelték. Az Útinform közlése szerint a forgalomkorlátozást mostanra feloldották, de Budapest felé a nézelődők miatt a sztrádán még mindig jelentős a torlódás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában