Felgyújtott két szemeteskukát egy férfi Szegeden – rongálás miatt keresi a rendőrség – Videó

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki felgyújtott két hulladékgyűjtő edényt a városban.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/5177/2023. bűnügyi számon rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2023. december 21-én Szeged belterületén, egy lakóház előtt felgyújtott két hulladékgyűjtő edényt. A kamerafelvételeken egy 30 év körüli, átlagos testalkatú férfi látható, aki kapucnis felsőt, combközépig érő kabátot, farmert és sportcipőt viselt. – írja a police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában