Kéregetésnek indult, majd meglopta alkalmi ismerősét a szegedi nő

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki tavaly februárban, Szegeden meglopta alkalmi ismerősét.

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba /Illusztráció

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott tavaly februárban egy templom előtt leszólította az oda tartó férfit, és pénzt kért tőle. Miután kapott 2.000 Ft-ot, és közben meglátta, hogy a férfinél sok készpénz van, megérdeklődte, hogy mikor végez a templomban. Később a hazafelé tartó férfi akarata ellenére mellé szegődött, és vele ment egy bevásárlóközpontba is. Itt addig kísérgette, közben neki szexuális szolgáltatást is ajánlva, amíg figyelmetlenségét kihasználva a tárcájából 200.000 Ft-ot ki nem tudott venni, majd faképnél hagyta. – írja sajtóközleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A lopással okozott kár a mai napig nem térült meg. A terheltet a járási ügyészség lopás vétségével vádolja, bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában