Két lakásban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő

Delmagyar.hu

Pénteken két szegedi balesethez is riasztották a katasztrófavédelem munkatársait. Villamos és autó karambolozott,  a Tisza Lajos körúton. A balesetben az autó két utasa megsérült. A Vértói-úton pedig villanyoszlopnak csapódott egy autó a balesetben egy ember sérült meg. 

Szombaton uszadékfán rekedt egy kutya a Tisza csongrádi szakaszán. A helyi hivatásos egység egy civil segítővel közösen mentették ki a kutyát az áradó Tiszából. Az állatot ezt követően átadták gyepmesternek.

Ugyanezen a napon két lakóházban is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő. Hódmezővásárhelyre és Szegedre riasztották a hivatásos egységeket, a tűzoltók a gázszolgáltatóval közösen méréseket végeztek, majd átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A lakók nem sérültek meg.

Vasárnap Szegeden két balesethez kellett vonulnia a tűzoltóknak. A Budai Nagy Antal utcában lakóháznak hajtott egy autó. A balesetben senki sem sérült meg. A Terehalmi úton pedig árokba csúszott egy autó. Az áramtalanítást a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés nem történt.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában