Gázvezetéket szakított egy autódaru pénteken Szegeden

Delmagyar.hu

Gázvezetéket szakított egy autódaru pénteken Szegeden. A gázszolgáltató szakemberei a tűzoltók biztosítása mellett elszorították a sérült vezetéket. Közben a katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai folyamatosan méréseket végeztek a területen. Veszélyes koncentrációt nem mutattak a műszerek. Személyi sérülés nem történt.

Egy melléképület lángolt pénteken Szentesen. A szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó vasárnap délután az M43-as autópályán, Szegednél. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el, a balesetben senki sem sérült meg.

Átereszbe szorult egy macska Kisteleken. Vasárnap délután érkezett a segélyhívás, melyet követően a kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével, sértetlenül szabadították ki a bajba jutott négylábút. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában