12 határsértőt tartóztattak fel vármegyénkben szombaton a járőrök

Delmagyar.hu

Fotó: Havran Zoltán

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. május 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 21 határsértőt tartóztattak fel és 33 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben..

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 2 esetben összesen 12 határsértőt tartóztattak fel  Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 9 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó-Hóduna közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 3 esetben 25 főt, Bács-Kiskun vármegyében 1 esetben 8 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában