Eltűnés miatt keressük Baróthi Attila Tamást

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 24 éves férfi megtalálásában.

Delmagyar.hu

Az eltűnt férfi fényképét ide kattintva érheti el >>>

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06030-157/69/2024. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Baróthi Attila Tamás eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2024. május 22-én hódmezővásárhelyi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Baróthi Attila Tamás 175 centiméter magas, rövid fekete haja van, szeme barna. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában