Egy vélt sérelem miatt rokonságával kereste fel a sértettet Makón

Delmagyar.hu

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy vélt sérelem miatt rokonságával kereste fel a sértettet.

A vádirat szerint az egyik megyebeli kistelepülésen lakó férfi 2023. január 3-án dél körül vezette az autóját, amikor elhaladt a biciklijét toló vádlott mellett, aki minden indok nélkül beleütött az autó oldalsó üvegeibe. A vádlott ezt követően követte a sértettet, majd vele szóváltásba keveredett és arcon ütötte. Röviddel azután, hogy a sértett hazatért a kapu előtt megjelent a vádlott és a kezében két késsel kihívta a férfit, közben azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Mivel a sértett nem jött ki, a vádlott a kaput benyomta és a késeket a földre dobva verekedést provokált. A vádlott mivel a sértett ennek nem ült fel hazament, de előtte még kiszúrta a sértett utcán parkoló autójának kerekeit, 30 ezer forint kárt okozva. Röviddel ezután a vádlott a rokonaival visszatért, újra verekedést provokálva megütötte a sértettet, aki továbbra se állt le verekedni vele, mire a férfi szitkozódva elhagyta a helyszínt.

A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A járási ügyészség a vádlottat felfegyverkezve elkövetett garázdaság és magánlaksértés bűntett elkövetésével vádolja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában