Útlezárás

2019.09.13. 16:38

Ezért nem lehet behajtani a Jogi Kar mellé – Fotó

Biciklivel és gyalog járható az út.

A hétfő délutáni vihar hatalmas kárt okozott az SZTE Jogi Karának a tetőszerkezetében. Körülbelül 100 négyzetméteren rongálódott meg az oktatási intézmény szerkezete, és a belső udvarra hullott a törmelék, további károkat okozva. A kar az egyetem más épületeiben tartja meg az óráit, amíg a keletkezett hibákat ki nem javítják.

Fotó: Tóth Zoltán

 

Nem csak a tetőszerkezetben keletkezett kár, hanem az intézménybe vezető világítás vezetékében is. Ez úgy tűnik első látásra, mintha leszakadt volna, viszont nem ez a helyzet. Csatlakozik a hálózathoz, csak a rögzítése esett szét. A Feketesas utcának ez a része így autóval járhatatlanná vált.

 

Fotó: Tóth Zoltán

Egy másik vezetéket már javítottak ma a városban. A 4-es villamos vonala a Petőfi Sándor sugárúton pár óráig nem üzemelt, mert a felsővezetéket feszültségmentesítették, emiatt pótlóbuszok jártak kora délutánig. A képen nehezen látszik, de ha jobban megnézzük, akkor a sínekre lóg egy vezeték.

Fotó: Farkas Judit

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában