A stuttgarti tévétoronyból engedték fel a jókívánságokat

2019.11.26. 18:48

A kisteleki lucernaföldön landolt a német esküvői lufi

Stuttgarttól Kistelekig repült az a lufira kötött jókívánság, melyet egy német házaspár tiszteletére engedtek a napokban a levegőbe. A lucernaföldön landolt égi üzenetet megtalálója visszaküldte a szerelmeseknek.

Timár Kriszta

A tehenek kihajtásából tért vissza múlt héten Vágó Zsuzsanna kisteleki tanyájára, amikor a lucernaföldön egy rózsaszín tárgyra lett figyelmes. Közelebb érve kiderült, hogy egy léggömböt talált, melyet Németországban engedtek fel az égbe.

– Egy képeslapszerűség volt hozzákötve, de mivel nem beszélem a nyelvet, nem tudtam, mi van ráírva. Az viszont egyértelmű volt, hogy egy esküvőről érkezett – mesélte a nő lapunknak. – Feltettem a képet a Facebookra, sok boldogságot kívánva a párnak, egyik ismerősöm pedig lefordította és elárulta, hogy azt kérték, aki megtalálja, küldje vissza nekik.

Melanie és Marius Leeb tiszteletére a stuttgarti tévétoronyból, 150 métert magasságból 65 vendég engedett fel egy-egy lufit egy nappal korábban, amikre az ifjú párnak címzett jókívánságokat tartalmazó kis kártyák voltak rögzítve. Zsuzsanna posztját az egyik megtalált lufiról több mint négyezren osztották meg, így a német szerelmesekhez is eljutott a hír. Ennek örömére egy esküvői fotót is küldtek a közösségi oldalon a magyar nőnek. Zsuzsanna pedig már másnap reggel elsétált a postára és egy kisteleki képeslap társaságában visszaküldte az égből pottyant csomagot.

– Sok boldogságot és jó egészséget kívántam nekik a lapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában