Csongrád megyéből Tápai Dóra jutott be a Tündérszépek döntőjébe

2019.11.20. 12:06

A tét óriási: megkezdődött a Tündérszépek 2020 közönségkedvenceinek versenye!

Tegnap elkezdődött a Tündérszépek 2020 közönségkedvenceinek versenye! A tét nem kicsi, a győztese egy teljes évig használhat egy Mer­cedes-Benz A220 4Matic személyautót a Mercedes-Benz Hovány jóvoltából. Erre minden, közönségszavazatok alapján továbbjutó lánynak megvan az esélye, de minden szavazat számít. Közülük ugyanis egy valaki jut a döntőbe.

Munkatársunktól

Véget ért szépségversenyünk regionális fordulója, amelyből a zsűri már kiválasztotta kedvenceit. A több mint 700 nevezővel induló Tündérszépek 2020 regionális mezőnyéből a szakmai zsűri döntése alapján a Bács-, Békés és Csongrád megyei régióból első helyen a Békés megyei Szeles Brigitta első, a Csongrád megyei Tápai Dóra második, míg a Bács megyei Csordás Cintia harmadik helyezettként továbbjutva képviseli a megyét az országos döntőben. Ők tehát a 22 magyar szépség tagjai, akik esélyesek a vég­­ső győzelemre.

A döntőig azonban még izgalmas események várnak a Tündérszépekre. November 19-én indul az or­­szág közönségkedvenceinek versenye, amelynek tétje, hogy olvasóink értékelései alapján ki csatlakozik közülük a döntős csapathoz. A régióból ugyanis a szavazatok alapján a Békés megyei Váczi Virágnak van esélye arra, hogy bekerüljön a döntőbe. Az így teljessé váló mezőny december elején felkészítő táborba vonul, ahol profi csapat – mentorként Kocsis Korinna és Béres Alexandra is – segíti majd őket abban, hogy minél előkelőbb helyezést érjenek el a januári döntőben.

A tét óriási, hiszen a Tündér­szépek 2020 győztese egy teljes évig használhat egy Mer­cedes-Benz A220 4Matic személyautót a Mercedes-Benz Hovány jóvoltából. Emellett további egzotikus utazások és modellszerződés is vár a legszebbekre.

Szavazni a www.delmagyar.hu/tunderszepek oldalon lehet, november 25-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában