Helyi közélet

2019.11.27. 12:25

Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi

A Gemma Központ hat, míg az algyői Bóbita Bölcsőde egy klímaberendezést kapott a Dél-Alföldi Klíma Kft. felajánlásából. A cég nemcsak a légkondicionálókról, hanem azok beszereléséről is gondoskodott mindkét intézményben. Szerdán adták át a gyermekklímákat.

K. A. R.

Az algyői bölcsőde vezetője, Jankovicsné Veres Katalin elmondta, 2013-ban új csoportszobával bővültek, amiben a többitől eltérően még nem volt légkondi, most ezt a hiányt pótolta a társaság felajánlása. A település alpolgármestere, Füzesy István kiemelte, célként tűzték ki a vállalkozásbarát önkormányzat, önkormányzatbarát vállalkozás kapcsolatot évekkel ezelőtt, ezzel azt szeretnék elérni, hogy minél több cég települjön Algyőre, és jól érezzék ott magukat. Hozzátette, a mostani felajánlás a cég társadalmi felelősségvállalását tanúsítja, a legkisebbeknek szóló ajándék a jövőbe vetett hitüket erősíti.

Tornyi Koppány, a Dél-Alföldi Klíma Kft. ügyvezetőjének beszámolójából kiderült, magas műszaki színvonalú klímaberendezéseket ajánlottak fel, mindegyik Wi-Fi hálózaton keresztül irányítható, infraszenzorokkal van ellátva, illetve az energiatakarékosságot is szolgálják, hiszen A+++ energiaosztályúak. Rámutatott, 5 év garancia van mindegyikre, egy berendezés ára 200 ezer forint körül van, míg a beszerelési áruk 50-70 ezer forint darabonként.

Péntek Imréné, a Gemma Központ vezetőjétől megtudtuk, kezdetben úgy volt, hogy ők is egy klímát kapnak, de miután jártak náluk a cég vezetői közölték, a teljes első emeletet szeretnék ellátni klímákkal, aminek nagyon megörültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában