Helyi közélet

2019.12.12. 20:24

Az Év sportolói Makón

Csütörtök este a makói Hagymaházban átadták az Év sportolója díjakat a különböző kategóriákban.

Szabó Imre

Díjátadóra várnak a Hagymaház színpadán az év makói férfi és női sportoló címének jelöltjei – kétoldalt a sztárműsorvezetők, Knézy Jenő és Gulyás László.

Fotó: Szabó Imre

A rendezvényt Czirbus Gábor alpolgármester nyitotta meg, aki később az elismerések átadásában is szerepet vállalt. Többek között arról beszélt, az önkormányzat komolyan támogatja a város sportéletét, és jó látni, hogy aki egészségesen akar élni, harminc egyesület közül választhatja ki, hol szeretne rendszeresen mozogni.

Díjátadóra várnak a Hagymaház színpadán az év makói férfi és női sportoló címének jelöltjei – kétoldalt a sztárműsorvezetők, Knézy Jenő és Gulyás László.
Fotó: Szabó Imre

Az ötödik alkalommal megrendezett Sportkarácsony két műsorvezetője Gulyás László, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke és Knézy Jenő, az M4 sportcsatorna kiemelt szerkesztője volt olyan sztárok társaságában, mint Kovács “Koko” István ökölvívó, Ungvári Miklós cselgáncsozó, Frank Tibor ultramaratoni futó, illetve Piroch Gábor kaszkadőr, kaszkadőrrendező, akikkel a díjátadók között rövid, színes interjúkat készítettek. A rendezvényt ráadásul látványos sportbemutatók színesítették.

Makón a helyi sportegyesületek által javasoltakból a szakmai zsűri választása alapján az év sportolója a hölgyek közül Vári Judit súlyemelő, a férfiak közül Majoros Róbert erőemelő lett. Utánpótlás kategóriában a lányok közül Sipos Viktória uszonyos úszó, a fiúk közül a kisebbek közt Pusztai Ábel kickbokszoló, a nagyobbak közül Czirok Attila karatés bizonyult a legjobbnak. Az év csapata címet a Duocor MSVSE sakkcsapata nyerte el 2019-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában