"Egy életünk van, és egyáltalán nem mindegy hogyan éljük meg!"

2019.12.18. 15:47

Máté Roland: Egy életünk van, és egyáltalán nem mindegy hogyan éljük meg!

Máté Roland, ismert és kedvelt szerkesztő-riporter, illetve műsorvezető már számos alkalommal mesélt a nagyközönségnek és a különböző médiumoknak 2018 nyaráról, arról a szörnyű hétvégéről, amikor egy hirtelen bekövetkezett artériás trombózis miatt térdtől lefelé amputálni kellett az egyik lábát. Pozitív, életigenlő személyisége rengeteg embernek segít azóta is. Mára megtanult protézissel járni, és csak az alaposan fürkésző szemeknek tűnik fel, hogy kicsit még biceg.

Kancsár Tímea

Bordány futóverseny képen; a két labdarúgó megszólaló fotó: Török János Szeged. Képen; Fotó;

- Visszakaptam azt, ami önnek, vagy másoknak oly természetes. Sokaknak nagyon sok mindenért meg kell harcolni, nekem azért kellett, hogy újra tudjak járni. Fantasztikus érzés volt! Nyár óta nagyon jó protézisem van, amivel sok helyre eljutottam – akkor még mankóval. Szeptember óta már sétapálca sem kell az egyensúlyom fenntartásához – meséli Máté Roland, az ismert és kedvelt műsorvezető, akinek 2018 nyarán egy szörnyű hétvégén egy hirtelen bekövetkezett artériás trombózis miatt térdtől lefelé amputálni kellett az egyik lábát.

Cikkünkben beszélt arról, hogy hogyan jutott túl a mélypontokon, hogyan segít másokon, és milyen tervei vannak. Írásunkat keresse a csütörtöki Délmagyarországban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában