Ingatlan

2019.12.03. 19:39

Nem értjük az árakat: két szuper megyei lakás, meglepően jó összegért!

Ha nem telik kacsalábon forgó palotára, de számít a design vagy az otthonosság, megtaláltuk az önnek legmegfelelőbb lakásokat!

Van, amelyik egészen kicsi. Van, amelyik romos. Van, amelyik kényelmetlen helyen van. A most következő két ingatlanra azonban nem, hogy nem jellemzőek ezek a tulajdonságok, de az olcsóbb, helyi ingatlanok piacán kiemelkednek az igényességükkel a mezőnyből. Ha nem telik kacsalábon forgó palotára, de számít a design vagy az otthonosság, megtaláltuk az önnek legmegfelelőbb lakásokat!

Szegedi kistérség, Szeged, Alsóváros Városrész, 33 m2, 15.900.000 Ft

Alsóvároson árulják jutányos áron ezt a kis lakást. Fotó: Ingatlanbazár

Az ingatlan alapterülete 33,5 nm, amely az alábbi helyiségekre osztott: nagy méretű előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, WC.

Fotó: Ingatlanbazár

 

A lakás felújított állapotú, amely az alábbi munkálatokra terjedt ki: fűtés-korszerűsítés, fürdőszoba, konyha, újjáépítése, burkolatok cseréje, festés mázolás. A fűtés cirkó rendszerű radiátoros hőleadókkal. A lakás földszinti adottságának köszönhetően minden korosztály számára megfelelő. Ideális megoldás lehet egyedülálló személy, egyetemista vagy fiatal pár számára.”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Szegedi kistérség, Szeged, Szeged Belváros Városrész, 54 m2, 20.500.000 Ft

A Mérey utcában várja új tulajdonosát ez a szépen felújított udvari lakás. Fotó: Ingatlanbazár

“Szegeden a Mérey utcában, a belvárostól karnyújtásnyira, egy csendes, rendezett 7 lakásos, 1980-as években épített épület udvarán kínálom eladásra ezt az 54 m2 -es, nappali + 1 hálószobás és gardróbos lakást. A gondos tulajdonosnak köszönhetően a lakás szép állapotú, teljes körűen felújított. Az otthon melegét jelenleg gázkonvektor biztosítja. A lakás többrétegű műanyag nyílászáróinak, illetve a lakás tájolásának köszönhetően a belváros zaja nem fogja zavarni az új lakókat sem.

Fotó: Ingatlanbazár

Az ingatlan alacsony fenntartású, közös költsége mindössze 7000 Ft. A nagyszerű elhelyezkedése miatt kitűnő választás befektetőknek, fiatal pároknak, idősebb korosztálynak egyaránt.”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában