Középiskolások Hete

2020.02.28. 12:15

A legmenőbb szegedi tanárt keresik

Március 16-a és 20-a között már hetedik alkalommal rendezik meg a Kö7 – Középiskolások Hete eseményt, amely a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális rendezvénye. Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozás és a szereplési lehetőség biztosítása a fiataloknak.

Munkatársunktól

Az idei Kö7 témájául a környezettudatos életmódot és a fenntartható fejlődést választották a szervezők. A programhét minden napján más módszerekkel járják körbe ezt, és a középiskolás vetélkedő állomásain is ezzel kapcsolatos feladatokat oldanak majd meg a résztvevő csapatok. A hét témájához illeszkedően műanyag kupakokat gyűjtenek, amelyeket a szervezők egy sérült fiatalokkal foglalkozó szervezethez juttatnak el.

Idén is keresik Szeged Legmenőbb Tanárát. A jelölések időszaka lezárult. A versenyt vállaló tanárok­­ra a Kö7 online felületein le­­het szavazni: a Facebook- és In­­stragram-oldaluk mellett a http://ko7.hu online felületen. A legmenőbb tanár vándorkupát kap, amelyet az előző év nyertese, a Deák Ferenc Gimnázium tanára, Paja László ad majd át a rendezvény zárónapján, március 20-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában