Helyi közélet

2020.02.19. 09:12

Enikőt nagyon szeretik

Vajon létezik a matrica szereplője?

Munkatársunktól

Fotó: Tóth Zoltán

Sokszor láthattunk felkarcolva falakra, fémelemekre vagy fába monogramokat a pluszjellel. Az akkor öröknek gondolt szerelmek nem mindig jönnek be, de egy korosztálynál népszerű volt, főleg kezdődő, heves szerelmeknél.

Vajon Enikő létezik? Fotó: Tóth Zoltán

 

A Valentin-nap kísérte végig a hétvégét. Nemcsak 14-én ünnepelhettek a párok, szombaton és vasárnap is kikapcsolódhattak, ha máshol nem, akkor országszerte az idei csokifesztiválokon, amelyek az édes érzelmek mellett az édes ízekről is szóltak.

A Valentin-napnak viszont egyik utóhatása is megjelent, a szerelmes üzenet feladó nélkül. Enikő egy hosszú hajú, fiatal lány, akit valaki nagyon szeret. A mindent látó szemet a homlokára rajzolta, szóval vagy nagyon bölcs a hölgy, vagy szereti az összeesküvés-elméleteket. A füléből rendhagyó fülbevaló lóg, egy kulcs, ami vagy már nem nyit semmit, vagy szimbolikusan egyenesen Enikő szívéhez vezet.

A leírásból máris kétesélyes a falragasz üzenete. Az egyik egy poén, ami a szimbólummal feldíszített hölgy arcát rejti, a másik pedig egy szerelmes üzenet. Ha az utóbbi, akkor csak remélni lehet, hogy így Valentin-nap után nem egy plátói, hanem beteljesült szerelemről van szó. A legfontosabb kérdés, amit fel kell tennünk ezzel kapcsolatban mégis az, hogy vajon Enikő létezik?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában