Helyi közélet

2020.03.16. 16:03

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleménye

Szünetel a személyes ügyintézés, a rendezvények, valamint a Csongrád Megyei Békéltető Testület ülései sem lesznek megtartva. Személyes ügyintézésre csak kiemelt esetekben van lehetőség.

delmagyar.hu

A Gazdasági Önkormányzat ügyfélszolgálati irodái a koronavírus-járvány megelőzésének érdekében zárva tartanak. Kamarai ügyintézésre telefonon, vagy elektronikus úton lesz lehetőség. Személyes ügyintézés csak kiemelt esetekben lehetséges (például okmányhitelesítés, Széchenyi Kártya Program), előre egyeztetett időpontban, kizárólag előre megküldött dokumentumok alapján. Mindez a szegedi iroda mellett hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi iroda esetében is érvényes.

A további intézkedések között szerepel, hogy elhalasztják mind a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mind pedig az Enterprise Europe Network Szeged rendezvényeit. Ezt javasolják terembérlőiknek is. A fentiek értelmében szünetelni fognak a Kamara által működtetett Csongrád Megyei Békéltető Testület ülései is.

A kamarai hozzájárulás idei befizetési határideje 2020. március 31. Ennek befizetése csak banki átutalással lesz lehetséges a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 10918001-00000010-56060217 bankszámlaszámú számlájára. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba fel kell tüntetni a vállalkozás adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget. Ugyanakkor a gazdasági önkormányzat a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az annak megszűnését követő 30. napig nem eszközöl behajtásokat.

A Kamara elérhetőségeit megtalálják honlapjukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában