Helyi közélet

2020.03.14. 11:16

Hódmezővásárhelyen hétfőtől bezárnak a bölcsik és az ovik is

Márki-Zay Péter polgármester bejelentette, hogy Hódmezővásárhelyen hétfőtől bezárják az óvodákat és a bölcsődéket is.

Kovács Erika

- Miniszterelnök úr tegnap este bejelentette az iskolák bezárását hétfőtől kezdődően, amihez csatlakozva az önkormányzat az óvodákat és a bölcsődéket is bezárja – írta.

Arra kérik a szülőket, hogy a gyermekek felügyeletét ne a nagyszülőkre vagy idős ismerősökre bízzák, mert pont az ő védelmükben születtek az intézkedések. Akik gyermekük elhelyezését másképpen nem tudják megoldani, azoknak kiscsoportos felügyeletet továbbra biztosítanak az intézményekben.

A városi közétkeztetést a gyermekek mellett minden más igénylőnek is megszervezik, erről hétfőig pontosabb tájékoztatást adnak, hogy hol lesznek az átvételi pontok, vagy hogyan történik a kiszállítás.

A polgármester arról is írt, hogy Szabó Zsolt hódmezővásárhelyi rendőrkapitánytól azt a tájékoztatást kapta, hogy Vásárhelyen két család, Székkutason egy személy van karanténban, mert Olaszországban jártak.

Frissítés:

Az önkormányzati óvodák mellett a Szeremlei Sámuel Református Óvoda Mária Valéria Keresztény Óvoda is bezár hétfőtől. Nagyon indokolt esetben felügyeletet biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában