A nyertes szép összeget kap

2020.03.28. 14:56

Internetes kihívásra és filmezésre hívnak

Hamarosan indul a „Home Ci­nema” és a „Home Challenge”, amivel a diákokat akarja megmozgatni a Családsegítő Központ – Közösségi Tér.

Majzik Attila

Szentes – Illusztráció a Közösségi Tér mobiltelefonos pályázataihoz. Fotó: Majzik Attila

A március 30-án induló akció célja, hogy enyhítse a tanulók vészhelyzet miatti magányosságát és bezártságérzetét, valamint fenntartsa a fiatalok közötti kontaktust, illetve erősítse a „Maradj otthon!” mozgalom küldetését, növelje hatékonyságát.

A két kiíráson Szentesen élő, vagy szentesi általános vagy középiskolába járó diákok vehetnek részt. A „Home Ci­ne­­ma” pályázatra olyan kisfilmekkel lehet nevezni, amelyek nem közterületen, hanem otthon, illetve nem csoportban, hanem egyedül, illetve szülő, testvér részvételével készül. A 3-4 perc közötti időtartamú filmeket okostelefonnal kell el­­készíteni, majd feltölteni a Kö­­zösségi Tér Facebook-oldalá­­ra, ahol a közönség like-okkal szavaz. A kisfilmek hetente kü­lönböző témában készülnek. A harmincezer forintos fődíjat az a pályázó kapja, aki a tanév végéig a filmjeire a legtöbb lájkot szerezte.

A „Home Challenge” is ha­­sonlóképpen működik, itt azonban a kihívás témája a pályázó kreativitására van bízva. Itt szintén harmincezer forintot vihet haza a nyertes.

További információt Barát László ad a [email protected] e-mail-címen, de a rész­­letek megtalálhatóak a facebook.com/KozossegiTer oldalon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában