Teherautó-platóról muzsikálnak

2020.04.30. 09:23

Ma este házhoz megy a rendhagyó utcabál Szentesen

Az idei május elseje biztosan más lesz, mint a korábbiak: a ki­­járási korlátozás miatt ebben az évben búcsút mondhatnak a szórakozni vágyók az utcabál­nak, a lampionos felvonulásnak és a megszokott városi programoknak. A Just Showband azonban úgy döntött, ez nem maradhat ennyiben, és ha már az emberek nem tudnak elmenni az utcabálra, ők viszik el a bulit hozzájuk.

M. A.

Háromórás koncerttel lepik meg a várost.

Fotó: JUST SHOWBAND

– Amikor március közepén Norvégiából jöttünk haza, már akkor tervezgettük, hogy kellene csinálnunk valamit. Aztán a művelődési központtal közösen szerveztük meg ezt a mozgó utcabált úgy, hogy néhány hely­­színen húszperces minikon­certet tartunk – mondta el a ma esti buliról Fekete-Kováts Zoltán, a zenekar vezetője. Hozzátette, szeretnék, ha ez a koncertjük megtörné a hetek óta tartó izoláció monotonitását, hiszen minden inger jól jön az embereknek.

– Bulizós zenéket játszunk majd, ami jó érzéssel tölti el az embereket, és egy kis napfényt visz a lelkükbe – összegzett a zenekarvezető.

Háromórás koncerttel lepik meg a várost.
Fotó: JUST SHOWBAND

A háromórás karneváli hangulatot egy teherautó platójáról idézik meg, az előzetes tervek szerint este hétkor a kertvárosi Pinokkió játszótéren, 19.40-kor az Apponyi téren, fél kilenctől a Bocskai utcai játszótéren, 21.20-tól pedig a Kossuth téren zenélnek, ezek azonban még ma estig változhatnak.

Mint a zenekarvezető elmondta, a helyszínválasztásnál igyekeznek olyan területeket keresni, hogy minél több ember hallhatja őket egyszerre, de azon is dolgoznak a technikusaik, hogy megoldható legyen, hogy menet közben is tudjanak zenélni.

Akiket pedig elkerül az út­vonaluk, azok az együttes Facebook-oldalán élőben követhetik a mozgó utcabált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában